De Taal Specialisten
Samen taalbarrières doorbreken

Inburgering

Bent u nieuw in Nederland en bent u verplicht in te burgeren? Dan hebben wij de volgende cursussen inburgeren voor u samengesteld:

Z

Inburgering A0-A1

 • Duur van de cursus:
  +/- 4 maanden
  3 maal per week les.
 • Voorbereiding op: Inburgeringsexamen A2
 • Niveaubepaling:
  U krijgt eerst een instaptoets.
 • Kosten:
  €12,50 per uur
  (100 uur = €1250,-)
 • Lesmethode:
  TaalCompleet A1
  Klare Taal!

Klik hier voor meer info

De beginnerscursus is bedoeld voor cursisten die geen tot een beetje Nederlands kunnen. De cursist leert spreken, luisteren, lezen en schrijven in het Nederlands. De cursist leert communiceren in het Nederlands in situaties die in de dagelijkse praktijk voorkomen. De cursus bevat oefeningen en trainingen op het gebied van uitspraak, spelling, grammatica en woordenschat. De cursist bereidt zich met deze cursus voor op het inburgeringsexamen en op het leven in Nederland. Na afloop van de cursus kan de cursist zich in het dagelijks leven verstaanbaar maken en andere mensen begrijpen.
Z

inburgering A1-A2

 • Duur van de cursus:
  +/- 4 maanden
  3 maal per week les.
 • Voorbereiding op:
  Inburgeringsexamen A2
 • Niveaubepaling:
  U krijgt eerst een instaptoets.
 • Kosten:
  €12,50 per uur
  (100 uur = €1250,-)
 • Lesmethode:
  TaalCompleet A2
  TaalCompleet KNM
  Klare Taal!

Klik hier voor meer info

De cursist leert communiceren in het Nederlands in situaties die in de dagelijkse praktijk voorkomen. De cursist doet kennis op over de Nederlandse maatschappij en de Nederlandse arbeidsmarkt. De cursus bevat oefeningen en trainingen op het gebied van uitspraak, spelling, grammatica en woordenschat Deze cursus leidt de cursist op voor het inburgeringsexamen en het leven in Nederland. Na afloop van de cursus kan de cursist zich in het dagelijks leven verstaanbaar maken en andere mensen begrijpen. De lessen zijn nauw verweven met cultuur en maatschappij en richten zich ook  op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Omdat wij maatwerk leveren is het moeilijk vooraf te zeggen wat de cursus kost. Het cursusgeld is afhankelijk van de duur van de cursus, het soort traject en welk examen u doet. Na het oriënterende gesprek ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave op basis van de gemaakte keuze.
Financiering van de opleiding Inburgering, NT2 programma 1 en NT2 programma II via DUO is mogelijk omdat De Taalspecialisten BV werkt volgens de kwaliteitsrichtlijnen zoals deze zijn voorgeschreven door Blik op Werk. Ook als u particulier bent en nog wilt werken aan taalverbetering is het mogelijk om een lening te krijgen bij de DUO.

Op de site van de DUO kunt u kijken hoeveel u kunt lenen. Klik hier voor meer informatie over lenen.

Doe een gratis intakegesprek.

Bepaal uw startniveau tijdens het intakegesprek

Translate »