De Taal Specialisten
Samen taalbarrières doorbreken

staatsexamen

Wilt u na uw inburgering een vervolgopleiding volgen? Een vervolgopleiding aan het MBO/HBO/WO volgen? Dan hebben wij de volgende cursussen voor u samengesteld:

Z

staatsexamen A2-B1

Klik hier voor meer info

De cursist leert communiceren in het Nederlands in situaties die in de dagelijkse praktijk voorkomen. Ook doet de cursist kennis op over de maatschappij en de Nederlandse arbeidsmarkt.  Onderwerpen als werk, studie, hobby’s, gezondheid, samenleving, politiek en communicatie komen aan bod. Tevens wordt er gewerkt aan de uitbreiding van de woordenschat en het grammatica.

Dit is een intensieve cursus waarbij de cursist niet alleen veel les krijgt maar ook veel aan zelfstudie moet doen en is vooral geschikt voor hoger opgeleiden. 

De cursus leidt de cursist op voor het Staatsexamen NT2 I en op het leven in Nederland. Na afloop van de cursus kan de cursist een vervolgopleiding volgen aan het MBO of direct solliciteren naar een betaalde baan.

Z

staatsexamen B1-B2

Klik hier voor meer info

De cursist leert communiceren in het Nederlands op niveau B2. De cursist doet kennis op over de Nederlandse maatschappij en de Nederlandse arbeidsmarkt. Ook wordt extra gewerkt aan de uitbreiding van de woordenschat en het grammatica.
Deze cursus bereidt de cursist voor op het Staatsexamen NT2 II en op het leven in Nederland. Na afloop van de cursus kan de cursist een vervolgopleiding volgen aan het HBO/WO of direct solliciteren naar een betaalde baan. Het is een pittige cursus en is voornamelijk geschikt voor hoger opgeleiden.

Omdat wij maatwerk leveren is het moeilijk vooraf te zeggen wat de cursus kost. Het cursusgeld is afhankelijk van de duur van de cursus, het soort traject en welk examen u doet. Na het oriënterende gesprek ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave op basis van de gemaakte keuze.
Financiering van de opleiding Inburgering, NT2 programma 1 en NT2 programma II via DUO is mogelijk omdat De Taalspecialisten BV werkt volgens de kwaliteitsrichtlijnen zoals deze zijn voorgeschreven door Blik op Werk. Ook als u particulier bent en nog wilt werken aan taalverbetering is het mogelijk om een lening te krijgen bij de DUO.

Op de site van de DUO kunt u kijken hoeveel u kunt lenen. Klik hier voor meer informatie over lenen.

Doe een gratis intakegesprek.

Bepaal uw startniveau tijdens het intakegesprek

Translate »